2621181029 6932216667 Ολυμπίων 36, Πυργος theodorakar@hotmail.com
hero image


 

Power Pilates Studio
Καραμάνη Θεοδώρα - Pilates - Yoga - Aerial Yoga - TRX - Power Plate - Tabata - Reformers - Chairs - EMS - Πύργος Ηλείας


 

Καλώς ήρθατε στο POWER PILATES STUDIO της ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ, το πιο δυναμικό γυμναστήριο στον Πύργο Ηλείας! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας όσον αφορά τη φυσική ευεξία και την αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Στο POWER PILATES STUDIO, ασχολούμαστε με μια ποικιλία από εξειδικευμένα προγράμματα γυμναστικής που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν κάθε ανάγκη και επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή έμπειρος, θα βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς.

Στο POWER PILATES STUDIO, έχουμε αφοσιωθεί στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας μαθημάτων με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γυμναστήριό μας και να ανακαλύψετε την ενέργεια και τη δύναμη που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω των προγραμμάτων μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγαπήσετε την εμπειρία σας στο POWER PILATES STUDIO και θα επιτύχετε τους στόχους σας για ένα υγιές και ισορροπημένο σώμα και πνεύμα.

 

 

     
     
 

Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Pilates: Το Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των μυών του σώματος, τη βελτίωση της ευλυγισίας και την ανάπτυξη της συνείδησης του σώματος. Στο POWER PILATES STUDIO, προσφέρουμε μαθήματα Pilates για όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του Reformer Pilates και του Chair Pilates.
  • Yoga: Η Yoga είναι μια αρχαία πρακτική που συνδυάζει ασκήσεις σώματος, αναπνοή και μεταλλική συγκέντρωση. Στο POWER PILATES STUDIO, προσφέρουμε μαθήματα Yoga για όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του Aerial Yoga που γίνεται με χρήση υφασμάτων.
  • TRX: Το TRX είναι ένα σύστημα εκγύμνασης με χρήση ιμάντων και της βαρύτητας του συνθέτου. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη της ευλυγισίας.
  • BODY PUMP: Το BODY PUMP είναι ένα πρόγραμμα αντοχής που συνδυάζει ασκήσεις με βάρη και μουσική. Στο POWER PILATES STUDIO, έχουμε εξειδικευμένους εκπαιδευτές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.
  • Αερόβια προγράμματα: Προσφέρουμε μια ποικιλία από αερόβια προγράμματα που συνδυάζουν χορό και γυμναστική, για να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους και τη βελτίωση της αντοχής.
  • Tabata, Cardio και Trampoline: Προσφέρουμε επίσης ειδικά προγράμματα όπως το Tabata και το Cardio για αυξημένη καύση θερμίδων και το Trampoline για ασκήσεις υψηλής έντασης.
  • Power plate, my 5 pro, ems: Στο POWER PILATES STUDIO, διαθέτουμε επίσης σύγχρονο εξοπλισμό όπως το Power Plate, το My 5 Pro και το EMS για να βοηθήσουμε στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των μυών σας.