2621181029 6932216667 Ολυμπίων 36, Πυργος theodorakar@hotmail.com
hero image


 

Pilates - Yoga - Aerial Yoga
Power Pilates Studio - Καραμάνη Θεοδώρα - TRX - Power Plate - Tabata - Reformers - Chairs - EMS - Πύργος Ηλείας


Καλώς ήρθατε στο Power Pilates Studio, το προηγμένο γυμναστήριο Pilates με έδρα τον Πύργο Ηλείας!


 

Pilates

Στο Power Pilates Studio, αφοσιωνόμαστε στην προώθηση της ευεξίας και της ενεργητικότητας μέσω της μεθόδου Pilates. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της σωματικής και ψυχικής ευεξίας και προσφέρουμε μια προηγμένη εμπειρία Pilates για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Ανεξαρτήτως του επιπέδου σας, η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας εμπνεύσει να ανακαλύψετε τη δύναμη και την ευελιξία του σώματός σας μέσω της μεθόδου Pilates.

Το Pilates mat είναι η βάση για ολόκληρο το σύστημα ασκήσεων Pilates. Στο στρώμα, το σωματικό σας βάρος παρέχει αντίσταση ενάντια στη βαρύτητα, καθιστώντας την προπόνηση πιο δύσκολη σε πολλές περιπτώσεις. Πρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του σώματός σας, αντί να βασίζεστε στη βοήθεια ή την υποστήριξη των ελατηρίων. Το Μat work είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, λόγω της έμφασης που δίνει στη μάθηση πώς να ελέγχετε τους μυς σας κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Αλλά μην ξεγελιέστε, οι προχωρημένες τάξεις Mat  είναι οι δυσκολότερες επειδή χρησιμοποιείτε το σώμα σας όλη την ώρα. Ενώ το Pilates Μat έναντι  σε ένα μηχάνημα μπορεί να μην φαίνεται τόσο συναρπαστικό ή προκλητικό, πολλοί ασκούμενοι βλέπουν αποτελέσματα (βελτιωμένη αντοχή, στάση, ευελιξία, ευελιξία, τονισμένοι μύες) σε λίγες μόνο Mat συνεδρίες.
Η μέθοδος εκγύμνασης Pilates θεωρείται στις μέρες μας ως η πιο αποτελεσματική μέθοδος αποθεραπείας από μυοσκελετικούς τραυματισμούς και ως μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να βελτιώσει κάποιος την ποιότητα ζωής του.

 

 

 

 

     
     
 

Yoga

H Yoga είναι μια αρχαία φιλοσοφία για την ζωή, όπως επίσης και ένα σύστημα εξάσκησης που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει την ένωση του σώματος, του νου και του πνεύματος. Σκοπός της είναι η ισορροπία και η αρμονία μεταξύ του σώματος και του νου, η οποία θα μας οδηγήσει στην ένωση με τον πραγματικό εαυτό μας.
Στο POWER PILATES STUDIO, προσφέρουμε μαθήματα Yoga για όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του Aerial Yoga που γίνεται με χρήση ειδικών υφασμάτων.

 

 

 

 

 

Aerial Yoga

Στο Power Pilates Studio, ασχολούμαστε με την εκπληκτική μέθοδο Aerial Yoga, που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε την αίσθηση της ελευθερίας και της ευελιξίας καθώς κρέμεστε από ειδικά σχεδιασμένες υφάσματα. Η Aerial Yoga συνδυάζει τη γιόγκα με τον ακροβατικό χορό και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γυμναστικής και ευεξίας. Στο Power Pilates Studio, έχουμε εξειδικευμένους εκπαιδευτές Aerial Yoga που θα σας καθοδηγήσουν μέσω ασκήσεων που ενδυναμώνουν το σώμα, αυξάνουν την ευλυγισία και ενισχύουν τη συνειδητή αναπνοή. Είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι, η ομάδα μας θα προσαρμόσει τις ασκήσεις στις ανάγκες και τις ικανότητές σας για να σας παρέχει μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία.

Στο Power Pilates Studio, η ασφάλεια και η ευεξία των πελατών μας είναι προτεραιότητά μας. Τα υφάσματα μας είναι υψηλής ποιότητας και πάντα τηρούμε υψηλά πρότυπα υγιεινής. Ο χώρος μας είναι εξοπλισμένος με ειδικά αντιολισθητικά πατώματα και προσφέρουμε ατομικά υφάσματα για κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για την πρακτική σας.