2621181029 6932216667 Ολυμπίων 36, Πυργος theodorakar@hotmail.com
hero image


 

Ενδυνάμωση
Power Pilates Studio - Καραμάνη Θεοδώρα - Pilates - Yoga - Aerial Yoga - Power Plate - Tabata - Reformers - Chairs - EMS - Πύργος Ηλείας


 

TRX

Καλωσορίσατε στο Power Pilates Studio, το πιο δυναμικό γυμναστήριο στον Πύργο Ηλείας! Εδώ στο Power Pilates Studio, αφοσιωνόμαστε στην υγεία και την ευεξία σας, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία γυμναστικής μέσω της μεθόδου TRX.

Το TRX είναι ένα σύστημα εκγύμνασης με χρήση ιμάντων, αξιοποιώντας την δύναμη της βαρύτητας. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη της ευλυγισίας και της ισορροπίας.

 

 

 

 

     
     
 

BODY PUMP

Το BODY PUMP είναι ένα επαναστατικό πρόγραμμα αντοχής και δύναμης, σχεδιασμένο για να σας δώσει ταχεία και ορατά αποτελέσματα. Αυτή η εντατική προπόνηση συνδυάζει τη χρήση ελευθέρων βαρών, όπως μπάρες και βαρείς δίσκους, με ασκήσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη δύναμης, ευλυγισίας και αντοχής.

Το Bodypump είναι ένα πρόγραμμα αντοχής που χρησιμοποιεί μπάρες με πολύ ελαφριά βάρη, πολλές επαναλήψεις και υψηλή ένταση.Με λίγα λόγια, το Bodypump είναι μια προπόνηση αντοχής 30, 45 ή 55 λεπτών που χρησιμοποιεί μια μπάρα με πολύ ελαφριά βάρη και πολλές επαναλήψεις. Η θεωρία πίσω από τα λίγα βάρη και τις πολλές επαναλήψεις είναι να «εξαντλήσετε τους μυς σας έτσι ώστε να μην πάρετε όγκο, απλά να αποκτήσετε δύναμη».Με το Bodypump θα αυξήσετε τη δύναμή σας, θα βελτιώσετε το αίσθημα ευεξίας, θα αποκτήσετε σχηματισμένους και τονωμένους μύες, θα προστατεύσετε τα οστά και τις αρθρώσεις σας από τραυματισμούς και θα βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας.