2621181029 6932216667 Ολυμπίων 36, Πυργος theodorakar@hotmail.com
hero image


 

Αερόβια προγράμματα
Power Pilates Studio - Καραμάνη Θεοδώρα - Pilates - Yoga - Aerial Yoga - Power Plate - Reformers - Chairs - EMS - Πύργος Ηλείας


 

Tabata

Το Power Pilates Studio είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο με έδρα τον Πύργο Ηλείας που ειδικεύεται στη μέθοδο άσκησης Tabata. Αναζητάτε έναν τρόπο για να αυξήσετε τη φυσική σας κατάσταση, να βελτιώσετε τη δύναμή σας και να αναπτύξετε την αντοχή σας; Τότε το Power Pilates Studio είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς!

Η Tabata είναι μία διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, που τα οφέλη της είναι ορατά τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στο κάψιμο λίπους. Αποτελεί επίσης μια πολύ σύντομη προπόνηση. Είναι ένας συνδυασμός CrossFit και κυκλικής προπόνησης! Όλο και περισσότεροι πολυάσχολοι άνθρωποι προτιμούν να προπονηθούν με Tabata, επειδή εξοικονομεί πολύ χρόνο. Προκαλεί το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, στον ελάχιστο χρόνο που χρησιμοποιείται για να δείτε τα ίδια, ακόμα και καλύτερα αποτελέσματα. είναι μία τύπου ΗΙΙΤ άσκηση, μπορεί να αυξήσει άμεσα το μεταβολισμό σας και τον καρδιακό ρυθμό. Από τη στιγμή που εκτελείτε αυτές τις ασκήσεις σε πολύ υψηλή ένταση, το σώμα σας θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να διατηρηθεί. Αυτό θα προκαλέσει την καρδιά σας να αντλεί γρηγορότερα αίμα και το μεταβολισμό σας να αυξηθεί, κάτι χρήσιμο αν θέλετε να χάσετε λίπος. Ο μεταβολισμός σας θα παραμείνει σε αυτό τον υψηλό ρυθμό, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και μετά την προπόνηση και το σώμα σας θα καίει θερμίδες για αρκετές ώρες αργότερα. Θα υπάρχει, το γνωστό για τους αναγνώστες του my-Fitness.gr, φαινόμενο της μετάκαυσης!

 

 

 

 

     
     
 

Cardio

Το Power Pilates Studio είναι ένα πρωτοποριακό γυμναστήριο με έδρα τον Πύργο Ηλείας, που ειδικεύεται σε ομαδικά προγράμματα Cardio. Αναζητάτε έναν τρόπο για να αυξήσετε την καρδιοαναπνευστική σας αντοχή, να καίτε θερμίδες και να βελτιώσετε τη συνολική σας φυσική κατάσταση; Τότε το Power Pilates Studio είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς!

Στο Power Pilates Studio, προσφέρουμε μια ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων Cardio που σχεδιάζονται για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη καρδιοαναπνευστική προπόνηση με ενθουσιώδη και διασκεδαστικό τρόπο. Ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης ή τις προσωπικές σας στόχους, έχουμε προγράμματα που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη.

Οι προπονητές μας είναι ειδικά καταρτισμένοι και έμπειροι στην προπόνηση Cardio και θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την επίτευξη των στόχων σας. Με συνδυασμό αερόβιων ασκήσεων, χορού και ρυθμικής κίνησης, θα αισθανθείτε την ενέργεια να ρέει μέσα σας και θα απολαύσετε την αύξηση της δύναμης και της ευελιξίας.

 

 

 

 

 

Trampoline

Το Power Pilates Studio είναι ένα μοναδικό γυμναστήριο με έδρα τον Πύργο Ηλείας, που ειδικεύεται σε ομαδικά προγράμματα Trampoline. Αναζητάτε έναν διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο γυμναστικής που θα ενισχύσει τη φυσική κατάστασή σας, θα αυξήσει την αντοχή σας και θα ενεργοποιήσει όλο το σώμα σας; Τότε το Power Pilates Studio είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!

Τα προγράμματα Trampoline που προσφέρουμε σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτοξεύσετε την ενέργειά σας και να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες. Τα τραμπολίνο είναι όχημα για την ανάπτυξη της αντοχής, της ισορροπίας, της συγκέντρωσης και της συνολικής ενεργητικότητας. Με τη σωστή καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας, θα ανακαλύψετε νέους τρόπους να κινείστε, να αντιδράτε και να γελάτε καθώς προπονείτε το σώμα σας.