2621181029 6932216667 Ολυμπίων 36, Πυργος theodorakar@hotmail.com
hero image


 

Pilates Equipment
Power Pilates Studio - Καραμάνη Θεοδώρα - Pilates - Yoga - Aerial Yoga - Power Plate - Tabata - Reformers - Chairs - EMS - Πύργος Ηλείας


 

Reformer Pilates

Στο Power Pilates Studio, προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία Pilates που συνδυάζει τη δύναμη, την ευλυγισία και την αναζωογόνηση του σώματος σας. Βρισκόμαστε στον Πύργο της Ηλείας και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικών μαθημάτων Reformer Pilates.

Το Reformer είναι το πιο γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο μηχάνημα του Pilates. Είναι ένα πολυόργανο σε μορφή κρεβατιού, πάνω στο οποίο μπορείτε να εκτελείτε ασκήσεις με ακρίβεια και ευελιξία,για όλο το σώμα, με αντίσταση και υποστήριξη, πάντα με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προπονητή.
Τα οφέλη του τα έχουν αναγνωρίσει παγκοσμίως και προτείνεται από γιατρούς και φυσικοθεραπευτές όχι μόνο ως μια ιδανική μορφή γυμναστικής αλλά και ως μια μέθοδος αποκατάστασης τραυματισμών και διαφόρων μυοσκελετικών παθήσεων.
    • Ανακούφιση από χρόνιους πόνους πλάτης, ώμων και αυχένα, βελτίωση σε καταστάσεις λόρδωσης, σκολίωσης και κύφωσης.
    • Ευθυγράμμιση και σταθεροποίηση σκελετού, σωστή στάση σώματος, πρόληψη μυοσκελετικών προβλημάτων που προκαλούνται από καθιστικό τρόπο ζωής.
    • Βελτίωση μυϊκής δύναμης, αρθρικής κινητικότητας , ισορροπίας, συντονισμού συγκέντρωσης και αναπνοής.
    • Στόχευση στη σωστή ενδυνάμωση του σώματος χωρίς να το καταπονεί.
    • Με την άσκηση στο Reformer ενισχύεται ο μεταβολισμός δηλαδή η ικανότητα του οργανισμού να καίει θερμίδες.
    • Σύμφωνα με τον εμπνευστή του στα πρώτα 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα 20 τη βλέπουν οι άλλοι και στα 30 έχεις ένα καινούργιο σώμα

 

 

 

 

     
     
 

Chair Pilates

Στο Power Pilates Studio, βρισκόμαστε στον Πύργο της Ηλείας και προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία γυμναστηρίου με εστίαση στο Chair Pilates. Αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην προώθηση της υγείας και της ευεξίας μέσω αυτής της μοναδικής μεθόδου γυμναστικής.

Ανήκει στα μικρότερα όργανα του εξοπλισμού Pilates που επιτρέπει τις πιο απαιτητικές ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης. Προσφέρει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο γυμνάζοντας όλες τις μυικές ομάδες.Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που συνδυάζει τις αρχές του Pilates με τη χρήση της καρέκλας

Στο Power Pilates Studio, έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον όπου οι πελάτες μας μπορούν να εξερευνήσουν τα οφέλη του Chair Pilates και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους. Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι και πιστοποιημένοι στη μέθοδο του Pilates και θα σας καθοδηγήσουν σε μια προσαρμοσμένη προπόνηση, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες και στόχους.